Χάρτης Πλοήγησης Συχνές ερωτήσεις Συνδέσεις
 
   Δραστηριότητες
 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Στους παρακάτω χώρους λειτουργούν εκθέσεις αρχειακού υλικού, όπου μπορείτε να δείτε από κοντά και να θαυμάσετε τον πλούτο των ιστορικών πηγών και τεκμηρίων, τα οποία διασώζονται στο Ιστορικό Αρχείο Μακεδονίας.

Έκθεση αρχειακού υλικού του Ι.Α.Μ., Θεσσαλονίκη

Στους διαμορφωμένους χώρους του Ι.Α.Μ. λειτουργεί έκθεση αρχειακού υλικού, η οποία συνοδεύεται από σχετικό μικρό κατάλογο. Το περιεχόμενο της έκθεσης είναι αντιπροσωπευτικό των συλλογών του Ι.Α.Μ. και των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει μια κρατική αρχειακή υπηρεσία στα πλαίσια της διαχείρισης των αρχειακών πηγών.

Η έκθεση είναι επισκέψιμη από το κοινό τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μετά από προσυνεννόηση, υπάρχει η δυνατότητα οργανωμένης ξενάγησης.

Ψηφιακή Έκθεση 60 Χρόνια ΙΑΜ

Το Ιστορικό Αρχείο Μακεδονίας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων λειτουργίας, παρουσιάζει σε μία διαδικτυακή έκθεση επιλεγμένα τεκμήρια από τις συλλογές του.

Η Έκθεση "60 χρόνια ΙΑΜ" δημιουργήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων λειτουργίας του Ιστορικού Αρχείου Μακεδονίας (1954-2014) και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο στις 9 Ιουνίου 2015, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αρχείων

Δείτε την έκθεση εδώ

Έκθεση αρχειακού υλικού των Γ.Α.Κ., Σέρρες.

 

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
ΑΡΧΕΙΑ-ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Δημοσιεύσεις- Εκδόσεις
Συνέδρια
Εκθέσεις αρχειακού υλικού
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες
Ποικίλες εκδηλώσεις
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 


ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΙΑΚΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΕΣ


 

 
To παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε
από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
Κοινωνία της Πληροφορίας του
Γ΄ΚΠΣ (80% από ΕΤΠΑ - 20% από Εθνικούς Πόρους)